Produkter
Mer...
Fri leverans vid köp över 699 kr Snabba hemleveranser till 80% av Sveriges hushåll Nöjda kunder sen 2004!
KUNDTJÄNST: 010-330 02 30

Lax portioner premium

3 kg 1 557kr (519 kr/kg)

Upptäck vår Salma lax, odlad i Norges kalla, klara vatten. Här finner du en sashimi-kvalitet för alla dina matbehov. Perfekt för både enkla hemmamiddagar och finare tillställningar, vår lax är inte bara utsökt utan även prisvärd. Den rena smaken och den fina texturen gör vår lax till ett utmärkt val för diverse rätter. Njut av toppkvalitet med vår Salma lax, ett smakrikt och prisvärt alternativ för varje måltid.

Slut i lager

  • Fri hemleverans vid köp över 699 kr
  • 1-3 helgfria dagars leveranstid
  • Vi kan leverera till 80% av Sveriges hushåll
Få mer tid att betala med Klarna. Klarna logo

Produktinformation

Utforska vår premium Salma lax, vars ursprung i de iskalla, kristallklara norska vattnen garanterar en exceptionell sashimi-kvalitet för en mångsidig matlagning. Varje portionsbit, noga avvägd mellan 100-250g, är individuellt vakuumerad för att bevara dess oöverträffade färskhet och förenkla förberedelserna i ditt kök. Vår lax är idealisk för såväl vardagliga middagar hemma som för att imponera på gäster vid speciella tillfällen, och erbjuder en kvalitet och smak som är svår att finna någon annanstans till ett pris som är attraktivt till alla.

Vår Salma lax skiljer sig från mängden med sin rika smak och smidiga textur, vilket gör den till ett överlägset val för en rad olika kulinariska kreationer, från enkla till sofistikerade rätter. Dess renhet och kvalitet reflekterar det hållbara och ansvarsfulla sättet den odlas på, vilket säkerställer att du alltid får en produkt som är både miljövänlig och etiskt framtagen.

Utöver dess utmärkta smak och textur, erbjuder vår Salma lax en unik mångsidighet i köket. Den lämpar sig perfekt för råa sashimi-rätter, lyxiga laxburgare, eller som en huvudingrediens i värmande soppor och grytor, vilket gör varje måltid till en kulinarisk upplevelse. Denna lax är inte bara en ingrediens; den är en inspiration för kreativitet i köket, en chans att utforska nya smaker och matlagningstekniker.

För den som värdesätter kvalitet och smak utan att kompromissa med pris, är vår Salma lax det självklara valet. Den kombinerar det bästa av Norges naturliga resurser med moderna metoder för hållbart fiske och odling, vilket resulterar i en produkt som är både lyxig och tillgänglig. Välj vår Salma lax för nästa måltid och upplev skillnaden med en av marknadens främsta delikatesser, perfekt anpassad för att berika din matlagning och förgylla dina måltider.

Övrig information

  • Latinskt namn Salmo salar
  • Produktionsmetod Odlad i Norge
  • Storlek 100-300g/st
  • Tillagning Äta naturell / koka / steka / ugnssteka / grilla
  • Fysiskt tillstånd Singelfrysta, vakuumerade

Frågor om produkten

Varifrån kommer Salma laxen?

Salma laxen odlas i de kalla, klara vattnen längs Norges kust, vilket ger den en unik kvalitet och smak som är idealisk för sashimi och andra gourmeträtter.

Hur förpackas Salma laxen?

Varje portionsbit av vår Salma lax, som väger mellan 100-250g, är individuellt vakuumerad. Detta säkerställer maximal färskhet och bekvämlighet, både för förvaring och förberedelse.

Är Salma laxen hållbart odlad?

Ja, vår Salma lax är hållbart odlad med stor hänsyn till miljön och fiskens välbefinnande. Här följs strikta regler och riktlinjer för att säkerställa en ansvarsfull och hållbar produktion.

Vilka rätter passar Salma laxen bäst till?

Salma laxen är oerhört mångsidig och passar utmärkt för en rad olika rätter, från sashimi och sushi till bakad eller grillad lax. Dess fina textur och rika smak gör den till ett utmärkt val för både enkla och mer avancerade recept.

Hur skiljer sig Salma laxen från andra laxprodukter på marknaden?

Salma laxen skiljer sig genom sin exceptionella kvalitet, som är särskilt framtagen för sashimi och gourmeträtter. Dess unika smakprofil och textur, kombinerat med vårt åtagande om hållbarhet och kvalitet, gör den till ett överlägset val jämfört med andra laxprodukter.

Näringsinnehåll

Näringsvärde per 100 g
Energi: 938kJ/225 kcal
Fett: 16,3g
- Varav mättat fett: 2,4g
Kolhydrater: 0g
- varav sockerarter: 0g
Protein: 19,7g
Salt: 0,1g

Våra storsäljare

Räkor 40-60
65 kr
Fiskbilen Lyx

Räkor – extra stora

Grönland, stl 40/60
2.5 kg 1098 kr
5 kg 2195 kr
(439 kr/kg)
Lax sashimi
100 kr
Fiskbilen Lyx

Lax – midloin

FRÖYA sushi grade
3.5 kg 2342 kr
(669 kr/kg)
Torsk skrei filé
65 kr
Fiskbilen Premium
DU SPARAR upp till 107 kr

Torsk – ryggfilé

2.5 kg 1073 kr
5 kg 2038 kr
(429 kr/kg)
Scampi utan skal
54 kr
Fiskbilen Premium

Scampi utan skal – råa

1 kg 309 kr
(309 kr/kg)