Produkter
Mer...
Fri leverans vid köp över 699 kr Snabba hemleveranser till 80% av Sveriges hushåll Nöjda kunder sen 2004!
KUNDTJÄNST: 010-330 02 30

Köpvillkor

Kostnadsfri hemkörning

Hemkörning från Fiskbilen.se är kostnadsfri med en minsta beställning på 690 kr. Betalning sker online men du kan även betala vid leveranstillfället och vi ber dig då kontakta oss per telefon. Vi lämnar en månads kvalitetsgaranti.

Hemkörning ingår i priset

När du beställer från Fiskbilen.se så ingår hemkörning i priset för specifika leveransområden, se punkt “leveransområden”. Det innebär att du får varorna levererade direkt till din dörr utan extra kostnad, se punkt “leveransområden” för aktuella områden! Minsta beställning är 690 kr.

Leveransområden

Vi levererar i närområden för de tre stora städerna i Sverige, Stockholm, Göteborg och Malmö. Vi kan eventuellt göra avsteg från detta men då behöver vi kommunicera med dig innan.

Leveranstid

Leveranstiden varierar något beroende på var du bor. I storstädernas innerstäder kan vi oftast leverera inom 24 timmar. Vid hög belastning kan denna tid utökas. Vi kommunicerar alltid med dig som kund. För områden längre ut från storstäderna behöver lite längre tid på oss för leveransen.

Betalning

Betalning sker vid beställningstillfället online eller vid leveranstillfället, men då efter kommunikation med oss. Vi accepterar alla bankkort, även American Express och Diners samt att du även kan betala med Klarna online. Vid leveranstillfället kan du även betala med Swish.

Kvalitetsgaranti

Vi lämnar en månads kvalitetsgaranti på alla våra produkter, vilket innebär att du får byta en vara som du inte är nöjd med.

Hållbarhet

Våra produkter håller kvaliteten minst 6 månader i frys, om inget annat anges.