Produkter
Mer...
Fri leverans vid köp över 699 kr Snabba hemleveranser till 80% av Sveriges hushåll Nöjda kunder sen 2004!
KUNDTJÄNST: 010-330 02 30

Hundgodis torkad fisk – Hundsnax

500 g 279kr (558 kr/kg) OBS! Endast och Stockholm

Hundsnax – frysta torkade fiskbitar av torsk för hundar, är en näringsrik och smakrik belöning för din älskade hund, rik på protein, B-vitaminer, järn och kalcium för att främja hundens hälsa. Varje MSC-certifierad, högkvalitativ bit är noggrant torkad och fryst för att bevara färskhet och kvalitet, erbjuder en hälsosam och naturlig belöning som tillgodoser hundens naturliga instinkter och behov, packad i miljövänlig och luktfri förpackning.

  • Fri hemleverans vid köp över 699 kr
  • 1-3 helgfria dagars leveranstid
  • Vi kan leverera till 80% av Sveriges hushåll
Få mer tid att betala med Klarna. Klarna logo

Produktinformation

Hundsnax – Frysta torkade bitar av torsk för Hundar

Ge din fyrbenta vän en smakupplevelse utöver det vanliga med Hundsnax – frysta torkade fiskbitar av torsk för hundar! Tillverkade av 100% torsk, erbjuder dessa godisbitar en näringsrik och utsökt belöning för din älskade hund. Varje bit är noggrant torkad för att bevara fiskens naturliga smak och hälsosamma näringsämnen. Våra 500g motsvarar hela 2,5 kg färsk fisk.

Med höga halter av protein, B-vitaminer, järn och kalcium blir Hundsnax det perfekta valet för att belöna din hund under träning eller bara som en hälsosam och smaskig godbit. Proteinet hjälper till att bygga och underhålla starka muskler, medan B-vitaminerna stödjer en hälsosam ämnesomsättning och ger energi. Järnet främjar syretransporten i kroppen och kalcium stärker ben och tänder.

Våra torkade fiskbitar är speciellt framtagna för att tillgodose hundens naturliga instinkter och behov. Den otroliga smaken och konsistensen av torsk tilltalar även de mest kräsna hundarna. Dessutom är de frysta för att bevara färskheten och kvaliteten på bästa möjliga sätt och du kan enkelt ta fram den mängd som du behöver.

Vi strävar efter att erbjuda dig en produkt av högsta kvalitet. Varje bit är noggrant kontrollerad för att säkerställa att endast de bästa bitarna av torkad torsk når din hunds tallrik. Vi är stolta över att erbjuda en hälsosam och naturlig produkt utan tillsatser eller konstgjorda ingredienser. Hundsnax är MSC certifierad och är förpackad i en miljövänlig pch luktfri förpackning.

Så varför inte unna din hund något riktigt speciellt? Ge din trogna följeslagare Hundsnax – Frysta Torkade Fiskgodis för Hundar och se hur den njuter av varje tugga. Förvandla träningen till en positiv upplevelse och belöna din hund på ett hälsosamt sätt. Beställ idag och ge din hund det bästa godiset den förtjänar!

Övrig information

Frågor om produkten

Vilken typ av fisk används för att tillverka Hundsnax?

Hundsnax tillverkas av 100% torsk, MSC certifierat fiske, vilket ger din hund en hälsosam och naturlig godbit.

Vilka näringsämnen finns i Hundsnax - Frysta Torkade Fiskgodis för Hundar?

Hundsnax är en rik källa till protein, B-vitaminer, järn och kalcium, vilket främjar en balanserad och näringsrik diet för din hund.

Hur bevaras färskheten hos Hundsnax?

Hundsnax är frysta för att bevara färskheten och kvaliteten hos varje torkad fiskbit. Det säkerställer att de behåller sin naturliga smak och näringsämnen.

Kan jag använda Hundsnax som belöning under träning av min hund?

Absolut! Hundsnax är perfekta som belöning under träning eller som en välsmakande godbit för din hund när som helst. Din hund kommer att älska smaken och uppskatta den som en positiv motivation.

Innehåller Hundsnax några tillsatser eller konstgjorda ingredienser?

Nej, Hundsnax tillverkas utan några tillsatser eller konstgjorda ingredienser. Vi strävar efter att erbjuda en naturlig och hälsosam produkt för din hunds välbefinnande.

Hur mycket Hundsnax kan jag ge min hund per dag?

Mängden Hundsnax som du kan ge din hund beror på dess storlek, ålder och individuella näringsbehov. Som en generell riktlinje rekommenderar vi att du inte överstiger 10% av hundens dagliga kaloriintag från godis och belöningar. Försiktighet bör iakttas i början när hunden ska äta torkad fisk för första gången. För stora portioner kan resultera i magont hos hunden. Vår rekommendation är att små hundar inte bör äta mer än en bit per dag samt stora hundar upp till fyra bitar. Är du tveksam så rådfråga din veterinär för att få specifika rekommendationer baserat på din hunds behov och hälsotillstånd.

Näringsinnehåll

Näringsvärde per 100 g
Näringsvärde per 100g
Vatten 15 g
Energi 330 kcal/1380kj
Protein 79 g
Fett 1,4 g
Kalcium 160 mg
Järn 2,5 mg

Våra storsäljare

Räkor 40-60
65 kr
Fiskbilen Lyx

Räkor – extra stora

Grönland, stl 40/60
2.5 kg 1098 kr
5 kg 2195 kr
(439 kr/kg)
Lax sashimi
100 kr
Fiskbilen Lyx

Lax – midloin

FRÖYA sushi grade
3.5 kg 2342 kr
(669 kr/kg)
Torsk skrei filé
65 kr
Fiskbilen Premium
DU SPARAR upp till 107 kr

Torsk – ryggfilé

2.5 kg 1073 kr
5 kg 2038 kr
(429 kr/kg)
Laxburgare
49 kr
Fiskbilen Premium

Laxburgare

Norge
2.4 kg 789 kr
4.8 kg 1578 kr
(329 kr/kg)