Produkter
Mer...
Fri leverans vid köp över 690 kr Snabba hemleveranser till 76% av Sveriges hushåll Nöjda kunder sen 2004!
KUNDTJÄNST: 010-330 02 30
Panerad rödspätta med sommarsallad

Panerad rödspätta med sommarsallad

ca 30 min
4 personer

Ingredienser

  • Rödspättafilé panerad
    27 kr
    DU SPARAR upp till 50 kr

    Panerad rödspätta – filé

    2.5 kg 498 kr
    5 kg 945 kr
    (199 kr/kg)
  • Räkor 40-60 Fiskbilen Lyx
    65 kr

    Räkor – extra stora

    Grönland, stl 40/60
    2.5 kg 1098 kr
    5 kg 2195 kr
    (439 kr/kg)
  • 40 g varmrökt fisk (t ex rökt torsk, varmrökt lax eller rökt makrill)
  • 4 skivor rågbröd
  • 8 st salladsblad
  • 2 msk majonnäs
  • 0,5 dl crème fraîche
  • 0,5 knippe rädisor
  • 0,5 st gurka
  • Smör eller Philadelphiaost
  • citronsaft
  • dill
  • salt & peppar

Gör så här

  1. Placera de frysta rödspättafiléerna på en plåt med bakplåtspapper. Tillaga i ugnen på 185°C i 15 minuter
  2. Plocka den rökta fisken i små bitar och blanda med 2 msk majonnäs och crème fraîchen.
  3. Tärna gurka och rädisor och blanda med den rökta fisken. Smaka av med citron, salt och peppar.
  4. Bred rågbrödet med smör eller Philadelphia. Lägg två salladsblad per brödskiva och placera en varm fiskfilé ovanpå. Toppa med sommarsallad, räkor och dillkvistar.

Andra recept du kanske gillar

Våra storsäljare

Räkor 40-60 Fiskbilen Lyx
65 kr

Räkor – extra stora

Grönland, stl 40/60
2.5 kg 1098 kr
5 kg 2195 kr
(439 kr/kg)
Torsk skrei filé Fiskbilen Lyx
67 kr

Skreitorsk – ryggfilé

Norge
2.5 kg 1198 kr
5 kg 2395 kr
(479 kr/kg)
Lax sashimi Fiskbilen Lyx
62 kr
DU SPARAR 118 kr

Lax – midloin

FRÖYA sushi grade
3.5 kg 1733 kr
(495 kr/kg)
Vildfångad lax
44 kr
DU SPARAR upp till 603 kr

Lax – vildfångad

Sverige
5 kg 1495 kr
2.5 kg 748 kr
(299 kr/kg)