Produkter
Mer...
Hemleverans kl. 10-22
KUNDTJÄNST: 010-330 02 30
Panerad rödspätta med sommarsallad

Panerad rödspätta med sommarsallad

ca 30 min
4 personer

Ingredienser

  • Rödspättafilé panerad
    27 kr

    Panerad rödspätta – filé

    2.5 kg 470 kr
    5 kg 895 kr
    (179 kr/kg)
    Välj alternativ
  • 40 g varmrökt fisk (t ex rökt torsk, varmrökt lax eller rökt makrill)
  • 4 skivor rågbröd
  • 8 st salladsblad
  • 2 msk majonnäs
  • 0,5 dl crème fraîche
  • 0,5 knippe rädisor
  • 0,5 st gurka
  • Smör eller Philadelphiaost
  • citronsaft
  • dill
  • salt & peppar

Gör så här

  1. Placera de frysta rödspättafiléerna på en plåt med bakplåtspapper. Tillaga i ugnen på 185°C i 15 minuter
  2. Plocka den rökta fisken i små bitar och blanda med 2 msk majonnäs och crème fraîchen.
  3. Tärna gurka och rädisor och blanda med den rökta fisken. Smaka av med citron, salt och peppar.
  4. Bred rågbrödet med smör eller Philadelphia. Lägg två salladsblad per brödskiva och placera en varm fiskfilé ovanpå. Toppa med sommarsallad, räkor och dillkvistar.

Andra recept du kanske gillar

Våra storsäljare
Laxburgare
40 kr

Laxburgare

Norge
2.4 kg 645 kr
4.8 kg 1291 kr
(269 kr/kg)
Välj alternativ