Produkter
Mer...
Hemleverans kl. 10-22
KUNDTJÄNST: 010-330 02 30
Ugnsbakad hälleflundra med tomat och basilika

Ugnsbakad hälleflundra med tomat och basilika

Om du vill bjuda på något riktigt smarrigt och samtidigt ha tid över att mingla med gästerna. Då måste du testa denna ugnsbakade hälleflundra med tomat och basilika. Snabblagat och gudomligt gott!

ca 60 min
4 personer

Ingredienser

Gör så här

  1. Skölj och torka av fiskbitarna och lägg dem i en liten ugnssäker form. Strö soltorkade tomater, körsbärstomater och  basilikablad över fisken. Fördela klickar av smör ovanpå allt.
  2. Sätt in formen på nedre delen av ugnen på 150°C i 40 minuter tills fisken är vit rakt igenom.
  3. Ta ut formen och låt fisken vila under folie i minst 10 minuter före servering.
  4. Strö på flingsalt peppar. Servera fisken med focaccia och en grönsallad.

Andra recept du kanske gillar

Våra storsäljare
Laxburgare
40 kr

Laxburgare

Norge
2.4 kg 645 kr
4.8 kg 1291 kr
(269 kr/kg)
Välj alternativ